Ik weet het, het is al weer even geleden. Bloggen leek een heel goed idee voordat ik begon met fulltime werken en zelfs daarna heb ik het nog even volgehouden, maar ik kwam tot de realisatie dat het schrijven van verhalen belangrijker voor me is, dus is het hier al een tijdje rustig.

Vandaag is het 22 mei 2018 en dat betekent dat ik jarig ben! Aangezien ik graag dingen weggeef op m’n verjaardag, loopt er alleen vandaag een actie voor 50% op al mijn boeken! Klik hier voor meer informatie. En het leek me de perfecte gelegenheid om jullie op de hoogte te brengen van hoe het met me gaat.

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben een tijdje niet zo productief geweest.. De voornaamste reden hiervoor was dat ik een specifiek verhaal wil uitgeven. Het is er een die al heel veel tekst had en waarmee ik al lang geleden ben begonnen. Het is een romantischer verhaal dan jullie van me gewend zijn en omdat ik het zo jong had geschreven, moest er een hoop aangepast worden. Ik had eerst geen idee hoe ik het aan moest pakken, dus in de tussentijd ben ik weer allemaal nieuwe verhalen begonnen… zo ben ik nu eenmaal, haha! Zoveel personages in m’n hoofd die om aandacht roepen.

Aan paar weken geleden heb ik een tijdje gebeld met Simone, omdat ik wist dat ik met dat verhaal aan de slag moest gaan. Ik wist ongeveer wat er aangepast moest worden en ik wist dat ik slechts over de drempel heen moest stappen om weer helemaal in de flow te komen.
Ik heb haar van begin tot eind verteld wat het verhaal moest worden, wat het nu was en waar ik dacht dat de knelpunten zaten (en dat allemaal zonder spoiler alert te zeggen – grapje, ik heb het waarschijnlijk vijf keer geroepen).
We hebben een uur gebrainstormd en daarna wist ik precies wat er allemaal veranderd moest worden.

Die flow? Daar zit ik middenin. Inmiddels ben ik weer actief aan het schrijven en ik verwacht niet heel lang meer te doen over het afronden van dit verhaal. Daarna mag mijn trouwste proeflezer de eerste versie lezen, maar kort daarna zal ik op zoek gaan naar proeflezers! Ik verwacht dat het boek er dit jaar nog kan komen.

Lijkt het je leuk om te proeflezen? Meld je dan zeker aan voor mijn geheime club, want daar ga ik de vraag neerleggen! Zou ik sowieso doen, trouwens… Je krijgt er een gratis boek voor terug 😉

DUS. Long story short: IK BLIJF SCHRIJVEN. Maar het ene boek duurt waarschijnlijk wat langer dan het andere en daarom kun je me maar het beste overal gaan volgen, zodat je op de hoogte blijft.

Instagram.
Twitter.
Facebook.
Die mailinglijst dus.

Verder zal het bloggen op een laag pitje blijven, maar hebben Simone en ik wel allemaal visuele plannen… Ik vertel er verder nog niets over, maar helemaal stil zal ik me niet houden!