Er zijn een aantal Youtube kanalen die ik volg, waar ik blij van word. Omdat ze inspirerend zijn, of omdat ze me blij maken. Of allebei tegelijk!

In deze blog deel ik mijn favorieten met je.

  1. Yoga with Adriene
   Ongetwijfeld een kanaal dat vaak voorkomt in lijstjes met meest populaire kanalen. Het is al weer even geleden dat ik ben begonnen met yoga en hoewel er ook regelmatig periodes zijn waarin ik minder doe, probeer ik elke dag te starten met Adriene. Soms volg ik een schema voor 30 dagen, soms kies ik gewoon een video op basis van intuïtie. Haar fijne stem en de vele aanpassingen voor zowel gevorderden als beginners maken haar video’s de perfecte content om thuis yoga te doen.
   Wil je zelf ook starten met yoga? Begin dan hier!

  2. Pick Up Limes
   Zodra er een nieuwe video online staat van Sadia, klik ik hem aan. Haar content is rustgevend en zit altijd vol met wijsheden. Het ziet er gewoon zo mooi uit! Ze maakt videos over voeding, maar ook over productiviteit en lifestyle. En haar reisvlogs van een paar maanden terug waren echt een genot om naar te kijken.
   O, en er is een blog!
   Ik heb al een paar recepten van haar geprobeerd en als ik wat inspiratie nodig heb – voor koken, voor het leven, voor wat dan ook – is Pick Up Limes de plek om te kijken.
  3. Writing with Jenna Moreci
   Ik geniet al enorm van de humor van Jenna, maar haar content is ook nog eens supernuttig! Of het nu gaat om tips over iets schrijfgerelateerds of over het uitgeefproces/marketing, ze maakt video’s over haar eigen ervaringen.
   Met onderstaande hilarische video is haar kanaal destijds enorm gegroeid. Elke keer als ik hem zie lig ik weer in een deuk.

    

  4. REFIT REV
   Het is alweer een tijdje geleden dat ik dansfitness ontdekte. REFIT is opgestart door drie hele enthousiaste vrouwen, die het hebben uitgebouwd tot een enorme community. Het is al leuk om ze te volgen op Instagram, maar de dansjes kijken, én meedoen, is ook erg vermakelijk. En nog en goede workout ook! Ik ben vooral fan van de krullenbol vooraan. Haalt altijd grapjes uit en doet niet moeilijk over freestylen af en toe 😉
  5. Marie Forleo
   Dé inspiratie voor elke creatieve entrepreneur. Ik kwam haar kanaal ooit tegen en heb meteen een tiental filmpjes gebinged.
   Haar motto is “everything is figureoutable”. Ze doet onder andere Q&A video’s en interviews. De manier waarop is erg vermakelijk en motiverend! Must see voor iedereen die met een creatief bedrijf wat geld zou willen verdienen.

Dat was het. De top 5. Het was niet makkelijk maar vijf favorieten te kiezen, maar ik ben blij met de lijst.

Wat is jouw favoriete Youtubekanaal? Deel het in een reactie en inspireer anderen (en mij 😀 )!