Afgelopen week blikte ik terug op mijn doelen voor de eerste helft van 2017 en stond ik versteld van hoeveel ik al gedaan heb. Geen enkele reden om dat niet door te trekken in de tweede helft. Daarom zet ik in deze post op een rij wat ik van plan ben in de tweede helft van 2017.

 

Doel 1: Ave Cesaria

Laten we beginnen met het belangrijkste: er komt nog een boek. Natuurlijk komt er nog een boek. Er komen altijd nieuwe boeken, daar kun je op rekenen. Een ander doel dat ik heb is dat er nooit op een boek komt te staan: het langverwachte tweede deel van…

Ik wil jullie niet lang laten wachten.

 

Doel 2: New and improved: Voor altijd twintig

Wat ik verder wil doen is Voor altijd twintig in een nieuw jasje steken. Het is nogal duidelijk dat ik de omslag heb gemaakt met een of ander paint programma en het boek is ook niet geredigeerd.

Hoewel ik nog niet zeker weet of ik de omslag veel verander, wil ik het boek absoluut laten redigeren. Het boek gaat inhoudelijk niet veranderen, maar de vreemde, kromme zinnen mogen er wel uit.

 

Doel 3: Voorbereidingen treffen voor #secretproject

[gecensureerd]

 

Doel 4: TBR lijst* wegwerken

Iedereen zit me nu ongetwijfeld uit te lachen. Je TBR lijst wegwerken? Há. Dat is volgens mij nog nooit iemand gelukt. En dat gaat mij ook niet lukken. Maar waar het me om gaat is dat ik alle fysieke boeken die ik nu in huis heb en in de loop van de afgelopen jaren heb verzameld, uitlees. Ik wil namelijk volledig over op e-books en boeken uit de bibliotheek, omdat ik graag zo weinig mogelijk spullen heb. Ik moet er daarvoor ongeveer 40 lezen en dat is een heleboel, maar zoals Barney Stinson al zei:

Challenge Accepted

*TBR staat voor To Be Read en de lijst is een lijst met alle boeken die je nog wilt lezen.

 

Ik heb ontzettend veel zin in de komende maanden, want voor mij is het op dit moment het allerbelangrijkste om boeken te produceren en er een aantal uitgegeven te hebben.

Dus dat ga ik doen.

Schrijfdoelen tweede helft 2017