Een nieuw jaar en een nieuwe decennium. Een goed moment om wat doelen te bepalen. Ik had er persoonlijk wat moeite mee dit jaar. Ik wist niet goed wat ik moest doen om dichter bij mijn einddoelen te komen, dus ik heb alles weer lekker op een rijtje gezet en omdat ik het op mijn werk op dit moment wat rustig heb, was er ook meteen genoeg tijd om een aantal dingen direct uit te werken.

 

 

 

 

Diensten

 

Het grootste nieuws is dat ik vanaf nu diensten aanbied! Ben je op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Of ben je al toe aan een volledige redactie? Wellicht zit je even vast en heb je iemand nodig om mee te sparren? Klik hier voor een overzicht van alles wat ik voor je kan betekenen!

 

Al jaren overweeg ik om te starten met het aanbieden van deze diensten, maar ik ondernam nooit actie. Nu, met de energie die het begin van de jaren ’20 (omg, haha) me bracht, was er een golf inspiratie die zich niet liet tegenhouden.

 

 

 

Prijzen en kortingen!

 

We hebben niet allemaal het budget van een uitgeverij beschikbaar, daarom wilde ik de prijzen vriendelijk houden. Iedereen heeft hulp nodig bij het schrijven van een boek, maar dat hoeft niet de hoofdprijs te kosten. En bovenal, ik geef graag korting!

 

Kom je na de eerste keer terug voor een vervolgopdracht? Dan krijg je standaard 10% korting.

 

En omdat ik op dit moment nog bezig ben met mijn opleiding grafisch ontwerp, zijn de prijzen voor het ontwerpen van een boekomslag op dit moment een stuk lager dan wanneer ik dat certificaat op zak heb.

 

 

 

Waarom?

 

Ik schrijf en lees al sinds ik klein ben en met de opgedane ervaring van afgelopen jaren, voelde ik heel duidelijk een verlangen om anderen te helpen met hun auteursreis. Alles wat ik geleerd heb wil ik met jullie delen. Mijn voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat je van elke redactie en elke tip beter wordt, zodat je na elk manuscript een betere schrijver bent.

 

 

 

Nieuw boek

 

“Oké, dus je bent nu redacteur, en geen schrijver meer?”
Ben je mal? Ik zou niet eens kunnen stoppen met schrijven, al zou ik het willen. En mijn volgende boek is klaar! Het enige punt is… ik moet sparen om hem uit te geven. Dat is één van de vele redenen dat ik besloten heb om NU te starten met deze diensten.

 

Het is het boek waar ik het meest trots op ben, en ik kan niet wachten tot jullie het kunnen lezen.

 

 

 

Voornemens

Op persoonlijk vlak heb ik nog wat andere voornemens (of doelen). Zo wil ik bijvoorbeeld elke dag op tijd op mijn werk zijn (we zijn hier heel flexibel dus ik kwam in 2019 erg vaak pas rond 9.30 binnenwandelen), mijn ochtendroutine weer oppakken (op tijd opstaan, dankbaarheid, yoga), en meer naar m’n lichaam en gevoel luisteren om te achterhalen wat ik precies nodig heb op bepaalde momenten.
O, en minder Netflixen…

 

Wat zijn jouw voornemens of doelen voor 2020?