Wauw. Mijn laatste blogpost was van 22 mei 2018. Inmiddels is dat meer dan een jaar geleden en er is ondertussen vast een hoop gebeurd, maar wat ik me vooral herinner is tijd die me voorbij vloog terwijl ik mijn hand opstak om ernaar te zwaaien.

Ik heb niet stilgezeten. Ik heb twee verhalen geschreven (ik noem alles een verhaal tot ik het wellicht besluit te publiceren, maar ze hebben de lengte van een volwaardig boek ūüėČ )en twee manuscripten klaargestoomd voor publicatie.

Betekent dat dat er binnenkort een nieuw boek komt?

Ja.

Met man en macht¬†heb ik geprobeerd een soort schrijfroutine te cre√ęren. Elke ochtend een uur schrijven, elke dag nadat ik thuiskom schrijven, elke week een blog, elke week iets voor marketing. Maar hoewel ik graag doe alsof ik alles goed voor elkaar heb, laat ik me nog iets te vaak leiden door waar ik zin in heb, in plaats van wat ik moet doen. Zo heb ik tientallen series weten te kijken in het afgelopen jaar, maar is er geen blog gekomen en de plannen schreef ik op een papier en verdwenen in een hoek van mijn bureau.

We zullen het maar prioriteiten noemen.

Terwijl ik mijn luiheid nog steeds bestrijd en net met een nieuwe baan begonnen ben, ben ik toch van plan meer actie te ondernemen met het schrijven. Nu echt! De planningen liggen al klaar Рin het zicht Рen ja, net als jullie ben ik sceptisch over of ik me eraan ga houden. Alleen de tijd zal het leren.

 

Leuk en aardig, Sanne, maar TERUG NAAR DAT NIEUWE BOEK?

Het is af en goedgekeurd door de proeflezers. Mijn redacteur was bezig de tekst leesbaar te maken (en ze zei tegen me dat ik vooruit was gegaan in mijn schrijven, hihi) en heeft net haar feedback gestuurd, wat ik de komende week/weken (wie zal het zeggen met de energie die een nieuwe baan kost) ga verwerken. Daarna is het zaak een cover te regelen, de boeken op te maken en te laten drukken en natuurlijk jullie spammen met promotie!

Het eerste tipje van de sluier…

“Een actrice die niemand dichtbij laat komen.
Een man die haar muren langzaam maar zeker af weet te breken.
Een verleden dat het heden in de war schopt.”

Lekker vaag nog hè? Het bevat de romantiek die jullie van me gewend zijn (en meer), de trauma die jullie van me gewend zijn (niet per sé meer, maar wel weer anders) en een glamourwereld waar je altijd al een vlieg op de muur wilde zijn.

Het blijft spannend een boek uit te geven, want bij elk boek ben ik weer bang voor wat jullie wel niet van me zullen denken als je weet wat er allemaal in mijn hoofd speelt, wat ik allemaal weet te bedenken. Maar angsten zijn er om overwonnen te worden, dus dit boek komt er.

 

De komende weken kom ik uit mijn lente-zomer-herfst-winterslaap en volgen er meer blogs.

Bedankt dat jullie me trouw zijn blijven volgen. Het kan soms even duren, maar lang wachten wordt bij mij wel altijd beloond.

 

This girl is on FIRE!