Het laatste schooljaar 

In Het laatste schooljaar weet Sanne Hillemans de onzekerheid van een geheim en de helende kracht van vriendschap op spannende wijze te combineren.

Elke dag gaat Stephanie met lood in haar schoenen naar school. Ze wordt er met de nek aangekeken en gepest, en eigenlijk kan ze dat niemand kwalijk nemen want ze verdient het, vindt ze. Als er een nieuwe jongen op school komt lijkt die zich niets van de roddels over haar aan te trekken.

Lucas is net in Amsterdam komen wonen en is blij als hij Stephanie ontmoet, zijn nieuwe buurmeisje. Meteen een vriendin gemaakt! Maar de volgende dag op school gedraagt ze zich totaal anders en negeert ze hem. Hij probeert te vissen bij het vriendengroepje waarin hij op zijn eerste schooldag terechtkomt. Waarom lijkt de hele school haar te mijden? Als het tot een confrontatie komt tussen Stephanie en haar oude vrienden moet Lucas kiezen: gaat hij mee in wat iedereen over haar zegt of vertrouwt hij op zijn eigen instinct?

ISBN e-book: 9789047208532

Elke minuut denk ik aan hem. Elke dag. Aan de manier waarop hij mijn naam zei, me aankeek en hoe zijn gezicht veranderde toen zijn intenties veranderden. Maar ik denk ook aan mezelf. Aan het feit dat ik daar niet wilde zijn, aan hoe ik verlamd was van angst en hoe ik de situatie heb aangepakt. 

           Ik denk aan de duizend manieren waarop ik het anders had kunnen doen. het had niet zo hoeven lopen, maar in het heden kun je niets veranderen aan het verleden.  

Omslag De actrice in mij ebook

E-book

€8,99

Luisterboek

€9,99

Het was slechts een kwestie van tijd voordat hij erachter zou komen en het was naïef van me om te denken dat we vrienden zouden kunnen zijn. Na wat ik gedaan heb, heb ik geen recht meer op vriendschap.

Het laatste schooljaar Playlist op Spotify