Sanne Hillemans geheim

Welkom bij mijn
geheime club! 

Je bent nu aangemeld voor mijn brieven. Op deze pagina kun je alle beschikbare bonuscontent downloaden.

Ik wil mijn ogen niet openen, want ik ben bang dat de gesloten oogleden het enige zijn wat de tranen nu nog kan tegenhouden en ik verstevig mijn grip op zijn hand, waarna hij hetzelfde doet. Het is zo’n lief gebaar en hoewel ik mijn ogen dicht heb, weet ik dat hij naar me kijkt. Mijn adem stokt op het moment dat ik een traan over mijn wang voel rollen en zijn stem doorbreekt de stilte.

‘Julia, ik weet dat ik je niet ken, maar ik maak me zorgen om je. Praat met me.

E-book omslag Voor altijd twintig

Download Voor altijd twintig

Instructies voor het downloaden van ePub of Mobi

Als je op ePub (voor Kobo) of Mobi (voor Kindle) klikt, kom je uit bij Dropbox. Als je geen account hebt, krijg je het scherm hiernaast te zien. Klik helemaal onderaan op “No thanks, continue to download” om het bestand te downloaden zonder een account aan te maken. Als je het boek wilt lezen op een eReader, dan is de makkelijkste manier om de eReader aan te sluiten op de computer met een usb-kabel.

  1. Download het boek via de link hierboven.
  2. Zet de eReader aan.
  3. Sluit de eReader aan op de computer middels een usb-kabel.
  4. Geef aan (op de eReader) dat je hem wilt koppelen aan de pc.
  5. Open de Verkenner (Windows) of de Finder (Mac) en sleep de betreffende bestanden naar de eReader. Soms moet het naar een speciale map gesleept worden, bekijk daarvoor eventueel de gebruiksaanwijzing van je apparaat.
  6. Wacht tot het boek gekopieerd is. Klik vervolgens rechts op de eReader in de Verkenner/Finder en klik op Uitwerpen. Koppel pas daarna de eReader los.

Als je het boek wilt lezen op je telefoon, kan dit eventueel via een geïnstalleerde app, zoals Kobo of Kindle. Sommige telefoons hebben reeds een bruikbare app voorgeïnstalleerd (iBooks, Google Play Books).

Mocht je er nog niet uitkomen, probeer dan eens te zoeken op een gebruiksaanwijzing voor jouw specifieke apparaat!

De beltoon stopte en Marco keek beduusd op. Hij besloot terug te bellen als hij klaar was met eten, maar op dat moment ging de telefoon nogmaals en dit keer was hij snel genoeg.

‘Ben je nuchter?’ was Sanders groet. ‘Het is nog niet eens avond.’

Marco zuchtte bij zijn eigen uitspraak, want het tijdstip had hem nooit uitgemaakt en dat wist Sander. Hij schoof zijn brood opzij en ging rechtop zitten, terwijl Sander zwijgend wachtte op een antwoord.

‘Ja. Ik ben nuchter,’ zei Marco serieus.
‘Zit je?’
Marco fronste. ‘Gast, waar gaat dit over?’
Sander zuchtte diep en kwam ter zake. ‘Ik geloof dat ik haar gevonden heb.’

Omslag Circus Cesaria

Download bonushoofdstuk Circus Cesaria

PDF

Hoewel Lindsey er in mijn ogen altijd fantastisch uitziet, houd ik ontzettend van dit moment. Het moment dat ze gaat van de vrouw die de wereld te zien krijgt, naar het meisje dat alleen ik ken. Met een vochtig doekje wrijft ze de make-up van haar gezicht, ze bindt haar perfect gekrulde haren in een slordige staart en verruilt haar dure glitterjurk voor een simpel hemdje en spijkerbroek.

Ze kijkt niet eens in de spiegel voordat ze zich naar me omdraait.
‘Klaar.’

Omslag De actrice in mij

Download bonushoofdstuk De actrice in mij

PDF