Laat mij je teksten schrijven

Het zit allemaal wel in je hoofd, maar je krijgt het niet op papier. Je hebt een visie, een idee, een verhaal. Je zou het me moeiteloos kunnen vertellen, maar die visie omtoveren tot een geschreven tekst is een kunst.

Als schrijver, lezer en redacteur ben ik al jaren bezig met het bestuderen van teksten. Mijn studies psychologie en bedrijfskunde geven me de basis, maar mijn nieuwsgierigheid naar alles wat met tekst en marketing te maken heeft, maakt me tot een kritische partner die met liefde wat letters in een logische volgorde op het scherm zet. 

Sanne schrijft teksten

De communicatie met Sanne verliep goed en in de herschreven teksten vond ik de balans tussen nette schrijftaal en wat lossere taal heel fijn. Ik was zeer tevreden met mijn nieuwe websiteteksten!”

Danique Regterschot, fotograaf

Ik kan het zelf wel  

Vast. Ik twijfel er niet aan dat er niemand is die jouw verhaal beter kent dan jij. Mogelijk heb je zelf ook een hele lijst met ideeën voor content.  Maar is dat nu echt waar je je tijd aan wilt besteden? Of doe je liever het werk waarvoor je je eigen bedrijf bent begonnen? Als professioneel schrijver zorg ik voor kwalitatief goede teksten in de tijd waarin jij mijn tarief minstens hebt terugverdiend door je te richten op je core business. 

 

 

We doen het samen 

Jij kent je verhaal het beste en de informatie die ik op papier moet zetten, zit in jouw hoofd. Als jij me vertelt wat voor tekst je nodig hebt, vertel ik jou wat ik van jou nodig heb om deze tekst te leveren. Soms is dat een interview, soms documenten met informatie, en soms helemaal niets! 

 Ik zorg ervoor dat jouw lezer niet verdwaalt in jargon of een overvloed aan woorden. Mijn teksten zorgen ervoor dat de kern van jouw verhaal duidelijk wordt en aanspreekt. Bij alles wat ik schrijf staat één vraag centraal: hoe komt dit over op de lezer?

 

Sanne aan de telefoon achter laptop

 

Een goede tekstschrijver heeft meer nodig dan alleen een laptop. Om met je teksten de juiste doelen te bereiken, is kennis nodig van hoe mensen werken en hoe bedrijven hun kracht het beste kunnen inzetten. Met mijn bachelor psychologie, mijn bachelor bedrijfskunde én mijn nieuwsgierige aard zorg ik er altijd voor dat jouw teksten hun doel bereiken.

 

Sanne lacht achter laptop

Heb je interesse in een samenwerking om jouw teksten te creëren of nieuw leven in te blazen? Zoek je hulp bij het schrijven van je content, je websiteteksten, brochure, jaarverslag, handleiding, of iets heel anders? 

Ik schrijf het graag voor je. 

Twijfel je nog? Vertel me dan waarom. 

Neem vrijblijvend contact met me op, zodat we kunnen kijken of en hoe wij het beste kunnen samenwerken.

 

Zet me aan het werk!