Schrijfcheck

Ben jij nog bezig met het schrijven van jouw verhaal, maar wil je weten of je op de goede weg zit? 

Ben je al klaar met schrijven, maar nog niet toe aan de grote stap van het inhuren van een redacteur?

Ben je benieuwd op welk vlak jij je als schrijver nog verder kan ontwikkelen?

Dan is de schrijfcheck iets voor jou. Mijn doel met de schrijfcheck is om jou iets te leren, zodat jij een betere schrijver wordt en vervolgens je eigen manuscript opnieuw onder handen kunt nemen (of eindelijk verder gaat schrijven!)  

Het is eng om in jezelf te investeren en misschien ben je wel bang dat een redacteur te veel aan jouw verhaal wil veranderen. Soms is het genoeg dat iemand even met je meedenkt en kijkt of je goed op weg bent, soms kun je met wat feedback zelf weer aan de slag.

Sanne Hillemans schrijft en lacht

De eerste paar pagina’s

Er ligt veel druk op de eerste paar pagina’s. Je lezer moet meteen gegrepen worden om door te willen lezen, maar een eventuele uitgever ook. De eerste woorden en zinnen zijn cruciaal en zetten de toon voor de rest van het boek, maar zeggen ook al heel veel over jouw schrijfstijl. 

 

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij leert van de redactie. Je hoeft niet je hele manuscript te laten redigeren om er waarde uit te halen. Met feedback op een deel van je werk word je ook al met elk manuscript een betere schrijver!

 

“Wat ben ik blij met je schrijfcheck. Precies waar ik met mijn schrijven behoefte aan had. Je hebt met je feedback veel van mijn technische onzekerheden weggenomen en het leest zeer eenduidig. Ik weet precies wat ik kan aanpassen en waarom dat beter is.”

Sejul Nerve

Schrijver

Wat krijg je?

 

Redactie van de eerste 3000 woorden van je manuscript.

Heb je liever dat ik kijk naar een ander deel? Ook prima! Zorg dan dat er een korte samenvatting bij zit met informatie over het verhaal die ik nodig heb om de tekst te kunnen volgen.

Opmerkingen in de kantlijnen 

Ik denk met je mee over het perspectief, de leesbaarheid, de spanning en eventueel over het plot of de personages.

Een rapport vol met tips & tricks 

Toegespitst op wat ik zie in jouw schrijfstijl. Duidelijke uitleg en voorbeelden over de dingen waar jij weer mee aan de slag kunt.

d

Schrijfcheck

Ik redigeer een deel van je verhaal (3000 woorden) en stuur je een rapport met tips, tricks en opmerkingen waar je zelf weer mee verder kunt.

€99,-

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Wil je dat ik kijk naar meer dan 3000 woorden? Neem dan even contact met me op. Dan doe ik een aanbod op maat.

Wil je de resultaten van je schrijfcheck bespreken? Op de combinatie van een schrijfcheck met een inspiratiegesprek krijg je €30,- korting!

Meer informatie?

Op zoek naar de algemene voorwaarden? Die vind je hier.