Opmaak binnenwerk

 Het opmaken van een manuscript om te laten drukken of te converteren naar e-book is een minutieus werkje. Je kunt natuurlijk zelf uitzoeken hoe je dat het beste kunt doen, maar misschien wil jij je gewoon richten op datgene waar je het meeste plezier uithaalt: schrijven!

Ik neem je het werk graag uit handen.

Inmiddels heb ik ruimschoots ervaring met het opmaken van boeken en help ik ook jou graag om ervoor te zorgen dat je werk op de best mogelijke manier gepresenteerd wordt aan de buitenwereld!

Let op: ik richt me met mijn diensten op fictieschrijvers. Voor boeken met illustraties of een grote hoeveelheid foto’s ben je bij mij helaas niet aan het juiste adres. 

 

 

 

h

Opmaak binnenwerk

Je ontvangt een drukklare PDF en e-book voor je boek, én het bewerkbare document zodat je makkelijk zelf nog aanpassingen kunt doen.

€250,-
voor een boek.

€95,-
voor een e-book.

€320,-
voor een boek én e-book.

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

 

Voorbeelden

Wist je dat…

Je na elke enter de zin moet laten inspringen,
behalve de eerste regel van een nieuwe alinea?

Er bepaalde lettertypes zijn die bij uitstek geschikt
zijn voor drukwerk?

Een gedrukt boek een Franse
titelpagina heeft?

Je voor een e-book soms verplicht een
inhoudsopgave moet maken?

“Sanne werkt snel en enthousiasmerend vanuit haar eeuwig positieve mindset. Precies wat elke aarzelende schrijver nodig heeft dus!”

Vanessa Gerrits

Auteur

“Wil je alles laten verzorgen door iemand die er echt verstand van heeft? Ga naar Sanne, want je zal niet teleurgesteld worden. Wij zijn ontzettend blij met wat zij voor ons gemaakt heeft.”

Femke Meijboom

Auteur

Meer informatie?