Ontwerpen boekomslag

Ontwerp is een vak apart, maar het hebben van een sprekende boekomslag is belangrijk voor de verkoop van je boek. Een plaatje op internet zoeken en er in Paint wat tekst overheen zetten volstaat niet. Mensen kunnen meteen zien welke omslag er door een ontwerper is gemaakt en welke zelf is gemaakt – en dat is een eerste teken van kwaliteit.

Wanneer je mij je omslag laat ontwerpen, zal ik je eerst vragen naar je eigen ideeën. Je kunt zelf plaatjes verzamelen van wat je mooi vindt, of welke sfeer je vindt passen. Als ik weet wat voor verhaal je hebt geschreven en welke sfeer er in speelt, maak ik er een passende omslag bij die lezers aan zal spreken.

Bij de prijs horen twee feedbackrondes, waarbij je kunt aangeven wat je wel en niet mooi vindt aan de omslag. Mochten er daarna nog meer rondes nodig zijn, zal er een meerprijs berekend worden op basis van een uurtarief.

Ontwerp boekomslag

Samen gaan we in gesprek over jouw visie voor de omslag van je boek. 

€130,-
voor een complete boekomslag

Voor de omslag tekende ik wat voorbeelden, schoot de foto’s, leverde alles aan waar Sanne mee kon knutselen en man, wat heeft ze een prachtige omslag gemaakt.

– Femke Meijboom

Meer informatie?

8 + 4 =