Inspiratiesessie

Soms weet je het gewoon even niet meer.

We hebben allemaal wel eens van die dagen (weken, maanden…) waarop we even niet meer weten hoe we verder moeten. Misschien heeft dat te maken met de inhoud van je verhaal, je motivatie voor het schrijven, je plannen om je hele leven overhoop te gooien omdat je wilt leven van je passie…
Er zijn zoveel dingen waar ons brein helemaal op vast kan lopen en het enige wat je dan vaak nodig hebt is een goed gesprek.

Lange tijd kende ik helemaal niemand die ook schreef. Niemand in mijn omgeving had deze gekke hobby en ik kon mijn ei nergens kwijt zonder opgetrokken wenkbrauwen (of erger, schouders) te zien. Misschien is dat één van de redenen dat ik mijn schrijven tien jaar lang geheim heb gehouden.

In het gesprek waarin we Sannes feedback bespraken dacht ze mee over de verhaallijn en kwam ze met inzichten waar ik zelf nooit op was gekomen. Extra fijn daaraan vond ik dat ze ideeën bedacht met mij en mijn schrijfstijl in haar achterhoofd: niet zoals ze het verhaal zelf zou schrijven of graag zou zien, maar echt zoals het bij mij past.

Susan Muskee

Auteur

We hebben samen de proloog van mijn boek(enserie) doorgenomen en gekeken wat er beter kan, welke dingen wel en niet werkten en vooral: waarom. Ik heb echt goeie nieuwe inzichten gekregen over de proloog (en de rest van mijn boeken!) dankzij deze sessie.

Ik was verrast over hoe diep Sanne de materie in dook. Doordat we er samen over spraken konden we ‘problemen’ in de tekst van alle kanten bekijken, waardoor we echt tot de kern kwamen.

Robin Rozendal

Auteur

Auteur Sanne Hillemans

Hulp nodig of gewoon even met iemand kletsen over waar je mee bezig bent?

 

 

Tijdens deze sessie kan ik je helpen met de volgende vraagstukken:

  • Problemen met je plot of verhaal
  • Gebrek aan tijd/motivatie
  • Wat te doen met je werk als het klaar is
  • Zoektocht naar mensen om mee samen te werken
  • Ideeën voor de promotie van je boek

Natuurlijk reiken mijn kennis en ervaring nog veel verder dan dat, dus ook andere onderwerpen zijn welkom. Twijfel je of ik je met iets specifieks kan helpen? Stuur me dan gerust even een email!

w

Inspiratiesessie

Een coachingsessie voor als je het even niet meer weet. Ik kan meedenken over je plot of personages, of je reis als auteur. Maar ook als je gewoon een goede dosis motivatie nodig hebt of je verhaal kwijt moet is dit de perfecte oplossing.

 €129,- voor 60 minuten

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Wil je dat ik voor onze inspiratiesessie een deel van je werk lees? Laat me dan eerst een schrijfcheck doen, en je krijgt €30,- korting op de totaalpijs.

Kies meteen jouw tijdslot

Eerst meer informatie?