JOUW VERHAAL BLIJFT JOUW VERHAAL

Sanne Hillemans schrijvend

Tot op de dag van vandaag kan ik me herinneren hoe moeilijk ik het vond om een redacteur te vinden voor mijn eerste boek. Je kunt er alles over lezen in deze blog. Ik was bang dat een redacteur alles zou willen veranderen, dat mijn verhaal niet meer van mij zou zijn en dat ik alleen maar te horen zou krijgen wat er allemaal fout is. Zelf heb ik al deze angsten gehad. Inmiddels heb ik honderden boeken gelezen en meerdere boeken geschreven en uitgegeven. Nu wil ik deze expertise gebruiken om jou te helpen met jouw verhaal.

Ik ga met je aan de slag om te ontdekken wat de sterke punten zijn in je verhaal en aan welke aspecten je wellicht meer aandacht wilt besteden. Zo komt je verhaal beter tot zijn recht en heb je uiteindelijk een goed leesbaar geheel. Ik denk met je mee over de structuur van je verhaal, je personages, de geloofwaardigheid, en afhankelijk van welke dienst je kiest, ook je spelling en zinsopbouw.

Ik weet hoe moeilijk het is om je creativiteit te delen met de wereld en voordat je dat doet, wil je zeker weten dat je er alles aan hebt gedaan er het beste van te maken.

Daarbij kan ik je helpen.

Ik wil zoveel mogelijk diensten bieden die je kunnen ondersteunen bij het slagen als auteur, dus naast redactie kun je ook bij mij terecht voor de opmaak van je boek (of e-book) en voor een inspiratiesessie (als je het allemaal even niet meer weet)!

Klik op één van de onderstaande diensten om er meer over te leren.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

w

Inspiratiesessie

Een coachingsessie voor als je het even niet meer weet. Ik kan meedenken over je plot of personages, of je reis als auteur. Maar ook als je gewoon een goede dosis motivatie nodig hebt of je verhaal kwijt moet is dit de perfecte oplossing.

 €69,- voor 60 minuten

Auteur Sanne Hillemans
l

Redactie

Je ontvangt je manuscript retour met op- en aanmerkingen omtrent spelling, grammatica, zinsopbouw en interpunctie. 

€100,-
per 10.000 woorden

i

Proeflezen

Je ontvangt een volledig leesrapport met opmerkingen over onder andere je structuur, verhaallijnen, personages en spanning.

€60,-
per 10.000 woorden

d

Schrijfcheck

Ik redigeer een deel van je verhaal en stuur je een rapport met tips, tricks en opmerkingen waar je zelf weer mee verder kunt.

€79,-
2000 woorden inbegrepen

h

Opmaak binnenwerk

Je ontvangt een drukklare PDF en e-book voor je boek, én het bewerkbare document zodat je makkelijk zelf nog aanpassingen kunt doen.

€300,-
voor de opmaak van een boek én e-book.

j

Tekstschrijven

Je krijgt teksten die ervoor zorgen dat wat jij wilt zeggen ook echt aankomt bij de lezer. Laten we samenwerken om jouw boodschap over te brengen.

Prijs op maat

“Als persklaarmaker weet Sanne precies de vinger op de zere plek te leggen, zonder uit de bocht te vliegen of haar eigen voorkeuren te laten prevaleren. Ze geeft bovendien hier en daar aan wat ze wél goed vindt in een manuscript of vertaling: erg fijn voor de auteurs en vertalers die haar werk onder ogen krijgen.”

Petra Kruijt

Redacteur, Zomer & Keuning

Of Sanne ons kon helpen met de redactie, de opmaak, het binnenwerk, de omslag én de e-pub binnen 30 DAGEN? Geloof me als ik zeg dat Sanne écht hard heeft gewerkt en ook nog eens de beste prestaties heeft geleverd.

Wil je alles laten verzorgen door iemand die er echt verstand van heeft? Ga naar Sanne, want je zal niet teleurgesteld worden. Wij zijn ontzettend blij met wat zij voor ons gemaakt heeft. 

Femke Meijboom

Auteur

Heb je mijn 55 tips al gelezen?

 

Wil jij een boek uitgeven maar zie je nog wat beren op de weg? Misschien heb je geen tijd, geen ideeën of weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Wellicht heb je al een manuscript liggen en wil je nu de volgende stappen zetten…

In dit boek vertel ik je waarom je het kan en hoe je het doet.

In 55 tips neem ik je mee in mijn ervaringen als zelfstandig auteur (of selfpubber, of indie-auteur, we hebben vele namen) en geef ik je niet alleen ideeën die je direct kunt toepassen, maar help ik je ook de juiste mindset te creëren om je door niets of niemand uit het veld te laten slaan.

E-book omslag 55 tips

Meer informatie?

10 + 11 =

Op zoek naar de algemene voorwaarden? Die vind je hier.