Toen ik op een dag in september bedacht dat ik Voor altijd twintig gratis online ging zetten, heb ik niet geaarzeld en meteen de eerste stappen gezet. Ik wilde niet terugkrabbelen en het gewoon DOEN. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Hm, nu lieg ik misschien. Ik vond ergens een d/t fout die te wijten was aan snelheid en niet aan mijn kennis van de Nederlandse taal. Toen baalde ik wel even dat die mogelijk opgemerkt was, maar echte spijt was er nooit…

Mijn spontane beslissing heeft ertoe geleid dat ik de Facebookpagina ben begonnen, evenals de website. Ik heb mijn Twitteraccount nieuw leven in geblazen en heb elke week boeken weggegeven. Daarnaast kon je iedere week een hoofdstuk lezen van Voor altijd twintig!

Nu is het verhaal af – je kunt het natuurlijk nog steeds lezen – en is het tijd voor de volgende stappen.

Winacties

Ik ben een groot fan van dingen weggeven – zeker als ik het zelf niet meer gebruik – dus de winacties blijven. Maar ze zullen wel anders vormgegeven worden en minder frequent zijn.

Sannes Brieven

Tevens ben ik een mailinglijst begonnen, genaamd Sannes brieven, waarin ik zonder enige regelmaat een update zal sturen met nieuws en exclusieve content. Dingen zullen eerst hier bekendgemaakt worden, voordat ze elders verschijnen. Daarnaast zullen er specifieke winacties komen voor mensen die zich hebben geabonneerd op Sannes brieven. Iets om niet te missen dus!

Sannes brieven

Blogs

Verder zal er minstens elke twee weken een blog verschijnen. Misschien elke week, eens kijken hoe het gaat.

Ik vind het leuk om jullie op de hoogte te houden van de vorderingen en ik heb meer te schrijven dan alleen romans. Nu ik voorlopig even vast in Amsterdam woon, heb ik minder te vertellen op mijn reisblog, maar ik verwacht op schrijfgebied veel ontwikkelingen. Dus gelukkig kan ik dan hier mijn hart luchten.

Een tweede roman

En dan het grootste nieuws. Het belangrijkste nieuws. Het spannende nieuws!

In april zal er een tweede boek verschijnen. En niet alleen online, maar ook als fysiek boek. In de komende maanden zal er steeds meer onthuld worden.

Naast de vele gratis boeken die ik vanaf april ongetwijfeld weg ga geven, zal er ook een kans zijn om een exclusief vooruitexemplaar te ontvangen.

Daarnaast komt er zeer binnenkort een oproep voor beta-lezers. Beta-lezers lezen het boek voordat het verschijnt en voorzien de auteur van feedback. Hierover volgt later meer.

#lifegoals

Het eerste verhaal was niet eenmalig. Er zijn er naast Voor altijd twintig nog twee verhalen af en ik ben bijna klaar met een derde (en dan heb ik het niet over de vele onafgemaakte manuscripten die op mijn computer staan).

Dit is slechts het begin…