Contact

Mijn e-mailadres is: info [staart van een aap] sannehillemans.nl

Ik hoor graag van je, dus aarzel niet om me een bericht te sturen. 
Wil je op de hoogte blijven van alles wat ik doe, volg me dan op Instagram!

FAQ

Veelgestelde vragen

Welk boek kan ik het beste als eerste lezen?

Het is spannend om voor het eerst een boek te kopen van een auteur die je nog niet kent. Ik wil graag dat je laagdrempelig kennis kunt maken met mijn schrijfstijl, dus is mijn eerste boek Voor altijd twintig gratis te downloaden (zie onderaan de pagina). 

Waarom schrijf je?

Omdat ik niet anders kan. Mijn fantasie is rijk en al van kleins af aan bedenk ik verhalen. Ik zeg altijd: door te lezen kun je meer levens leiden dan alleen dat van jezelf. Maar met schrijven is dat net zo waar, én kan je ook nog eens precies kiezen wat er in dat leven moet gebeuren 🙂 Ik vind het heerlijk om de verhalen in mijn hoofd op papier te zetten en het maakt me ontzettend blij dat lezers zoals jij ervan genieten.

Wat een mooie website, wie heeft die gemaakt?

Nou, dankjewel. Wat lief zeg. Die heb ik helemaal zelf gemaakt!

Ik wil ook een boek schrijven/uitgeven. Heb je tips voor me?

Jazeker! Heel veel zelfs. In mijn e-book 55 tips over schrijven en uitgeven krijg je inspiratie en praktische handvaten om ervoor te zorgen dat jouw boek er eindelijk komt. 

Waar kan ik je het beste volgen?

Ik ben te vinden op alle social media platformen, maar ben het meest actief op Instagram!

Omslag Voor altijd twintig

Voor altijd twintig

Als de twintigjarige Julia haar dode tweelingbroer vindt op de vloer van zijn slaapkamer in hun ouderlijk huis, staat haar wereld op zijn kop.

Zonder enige voortekenen heeft hij zelfmoord gepleegd en in haar zoektocht naar een verklaring vindt ze zichzelf op een spoor, starend naar de koplampen van een naderende trein. Voor haar staat een onbekende jongen, die hetzelfde doel lijkt te hebben.

Terwijl de twee elkaar beter leren kennen, probeert Julia de puzzelstukjes op hun plaats te leggen om de enige vraag die haar vanaf dat moment bezighoudt te beantwoorden: waarom?

Ja, ik wil dit gratis lezen!

/ ( dd / mm )