Omslagen De actrice in mij

De actrice in mij 

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt. 

Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De échte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn. 

Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

ISBN: 9789492670052
ISBN e-book: 9789492670083

“De drank is gratis, maar hij heeft toch een paar meter gelopen om het voor me te halen. Dat is het beste wat we kunnen verwachten van hoffelijkheid in de eenentwintigste eeuw.”

Omslag De actrice in mij

Paperback

€14,99

Omslag De actrice in mij ebook

E-book

€4,99

ik ben dól op Sannes schrijfstijl! Vanaf pagina één was ik al onder de indruk van de manier waarop Sanne haar woorden gebruikt, zinnen formuleert en scènes creëert. Haar schrijfstijl was dan ook de reden dat ik best snel door het boek vloog.

MyPerfectBookLife

De actrice in mij is een spannende en verslavende New Adult vol drama, glitter and glamour & liefde. Als lezer wordt je zelf stiekem ook een beetje verliefd op de knappe advocaat Nick en leef je erg mee met Lindsey als je haar beter leert kennen. Een aanrader als je van New Adult houdt!

Bookbreak

Ze weet spanning, liefde, romantiek, verdriet en seks perfect te combineren tot een verhaal dat je echt niet meer weg kunt leggen. De beeldende manier van schrijven zorgt voor een film in je hoofd. Personages komen echt tot leven in haar boeken.

Adorable Books

Ergens wil ik me verzetten, want het is duidelijk dat hij degene is die de controle wil hebben – degene die de macht heeft – en dat ben ik niet gewend. Maar ik kan niet anders dan hem aankijken. Ik wil hem zien.

Zodra zijn blik de mijne weer kruist, heb ik verloren. Of misschien win ik, ik snap het spel nog niet.

De actrice in mij Playlist op Spotify