Omslagen Circus Cesaria

Circus Cesaria

 

Een tragisch verlies heeft ervoor gezorgd dat Noah zijn verdriet al wekenlang in alcohol verdrinkt. Als hij een baan aangeboden krijgt bij een reizend circus, ziet hij geen reden om niet te gaan. Deze drastische verandering kan precies zijn wat hij nodig heeft.

Er lopen veel interessante mensen rond op het circusterrein, maar degene die eruit springt, is een meisje van zijn leeftijd dat voor iedereen een glimlach klaar heeft. Terwijl haar aanwezigheid hem uit een donkere put trekt, lijkt zijn nabijheid het tegenovergestelde effect op haar te hebben.

 

ISBN: 9789492670014
ISBN e-book: 9789492670021

‘En Emily?’ vroeg Noah.

‘Dat weet niemand.’

‘Hoe bedoel je? Je weet al deze verhalen te vertellen…’

‘Ja, maar niemand weet het verhaal van Emily.’

Omslag Circus Cesaria

Paperback

€14,99

Omslag Circus Cesaria ebook

E-book

€4,99

Circus Cesaria kwam als een complete verrassing voor mij. Zonder verwachtingen aan het boek begonnen en met enthousiasme ben ik eruit gestapt.

Adorable Books

Circus Cesaria heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Een pareltje van een boek dat zeker meer aandacht verdient onder de lezers en mijn medeboekbloggers.

JudithBlogtSolo

Met de vlotte en heldere schrijfstijl leest dit boek als een trein. En dankzij een paar goed geplaatste plottwists, kijk je reikhalzend uit naar het vervolg op dit meeslepende boek.

My Books and Life

‘Wat is er aan de hand?’ vroeg Emily, die zijn emoties onmiddellijk overnam en ook begon te huilen. Ze omhelsde hem stevig en streelde met haar handen door zijn korte donkere haren.

‘Het spijt me zo,’ fluisterde Marco, die zijn gezicht verborg in haar hals. ‘Het spijt me verschrikkelijk. Ik hou zo van je en het spijt me zo.’

‘Wat spijt je? Ik neem het je niet kwalijk. Ik vergeef je!’ zei Emily, zonder te weten wat het was waarvoor hij zich verontschuldigde en zonder te weten welke zonden ze vergaf.