Bewaak mijn hart 

Deze roman draait om de twintiger Noraly Winters. Haar leven is heel gewoon, een paar avonden per week werkt ze in haar favoriete café en daarnaast heeft ze een ‘volwassen’ baan bij een bank.

Het enige afwijkende: ze wordt overal gevolgd.

24/7 wordt ze beveiligd tegen de vijanden van haar vader, die opereert in het criminele circuit. Volgens zijn strikte instructies negeert ze haar beveiligers en bijna zou ze vergeten dat ze altijd in de gaten gehouden wordt.

Tot er een nieuwe persoonlijke beveiliger voor haar wordt ingeschakeld: Chris. Met zijn mysterieuze uitstraling en doordringende blik valt hij haar meteen op. En zij hem ook…

Noraly wil zo min mogelijk te maken hebben met haar vaders wereld, maar wat als ze Chris niet uit haar gedachten krijgt?

ISBN e-book: 9789047206804

“Chris, dat is zijn naam. Dat zei mijn vader aan de telefoon. Terwijl ik de naam koppel aan het gezicht, sta ik nog steeds midden op straat naar hem te staren. Hij houdt mijn blik vast en hoewel de aantrekkingskracht niet verdwenen is, voel ik ook irritatie, zelfs walging. Als ik ergens niets mee te maken wil hebben, is het de wereld van mijn vader of de mensen die daar onderdeel van uitmaken.”

Omslag De actrice in mij ebook

E-book

€4,99

O, Noor, alsjeblieft. Ontken die aantrekkingskracht niet en ga ervoor.’
Met een felle blik draai ik me om. ‘Ik zei nee, Charlie.’
Charlie is niet achterlijk en ik probeer een goede reden te bedenken voor mijn gedrag. Iets waardoor hij dit loslaat, zonder weg te geven wie Chris is. Terwijl Charlie me onderzoekend aankijkt, zet ik zuchtend een wijnglas op de plank. Mijn brein is blanco.
‘Ik ben niet geïnteresseerd, oké?’ zeg ik uiteindelijk. ‘Koppel me maar aan een andere aantrekkelijke Adonis.’
Charlie grijnst en wipt met zijn wenkbrauwen op en neer.
‘Wat?’
‘Dus je vindt hem een aantrekkelijke Adonis?’
‘O, houd je mond.’

Bewaak mijn hart Playlist op Spotify