E-book omslag 55 tips

55 tips over
schrijven en uitgeven

Wil jij een boek uitgeven maar zie je nog wat beren op de weg? Misschien heb je geen tijd, geen ideeën of weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Wellicht heb je al een manuscript liggen en wil je nu de volgende stappen zetten…

In dit boek vertel ik je waarom je het kan en hoe je het doet.

In 55 tips neem ik je mee in mijn ervaringen als zelfstandig auteur (of selfpubber, of indie-auteur, we hebben vele namen) en geef ik je niet alleen ideeën die je direct kunt toepassen, maar help ik je ook de juiste mindset te creëren om je door niets of niemand uit het veld te laten slaan.

Natuurlijk ga je lezen over schrijven, uitgeven en marketing, maar dit is geen studieboek of handleiding die stap voor stap gevolgd kan worden. Het zijn praktische en toepasbare tips die gaan over het werk als auteur en de bijbehorende mindset, om ervoor te zorgen dat jouw boek er eindelijk komt.

ISBN: 9789492670106

“Besef dat perfectie niet bestaat en dat erop wachten volstrekt zinloos is. Er is een grote kans dat als je nu de ballen hebt om iets te doen met je werk en het over vijf jaar terugleest, je haast schaamte voelt omdat het niet zo goed is als je had gewild.

Dat is echter niet iets negatiefs. Dat is iets positiefs!

Het betekent dat je gegroeid bent als schrijver, dat wat je nu schrijft volgens je eigen maatstaven beter is dan wat je vijf jaar geleden schreef.”

E-book omslag 55 tips

E-book

€5,55
(omdat een poëtische prijs me gelukkig maakt)

10 extra schrijftips op YouTube!

Te beginnen met bloopers! Klik op play en navigeer via de pijltjes om de andere tips te zien.

Echt wauw. In dit boek deelt Sanne al haar kennis die ze heeft opgedaan door het schrijven van al haar boeken.
Man, bij dit boek is het gewoon te voelen hoeveel passie en liefde Sanne heeft voor het vak.
En ze deelt het ook nog eens op een motiverende en humoristische manier!

Dit boek is écht een aanrader voor als je je eigen boek wil uitgeven.

Femke Meijboom

“Inspiratie zit letterlijk in elk hoekje van de wereld en in elke kronkel van je brein. Je hoeft het alleen maar te vinden en soms is dat niet door te staren naar een knipperende cursor, maar door naar buiten te gaan en te leven!”