E-book omslag 55 tips

Mag ik bij jou

Verschenen: augustus 2021

Amanda heeft haar leven goed op orde: ze werkt met plezier bij de makelaardij van haar vader en haar vriend Pepijn is perfect relatiemateriaal. Als ze hoort dat er in een lokale nachtclub een moord is gepleegd en de dader is ontkomen, staat dat dan ook ver van haar bed. Maar wanneer ze de opsporingsbeelden ziet, herkent ze hem meteen: Roan.

Van kindsaf waren ze beste vrienden – en meer – tot ze gingen studeren en elkaar uit het oog verloren. Als ze die avond haar appartement binnenstapt, blijkt ze niet alleen te zijn. Roan staat midden in haar woonkamer. Hij is onschuldig, zegt hij, en heeft een schuilplaats nodig.

Hoe kan ze nee zeggen tegen haar vroegere beste vriend?

Omslag De actrice in mij

De actrice in mij

Verschenen: september 2019

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt.

Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De échte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn.

Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

Omslag Circus Cesaria

Circus Cesaria

Verschenen: april 2017

Als Noah een baan aangeboden krijgt bij een reizend circus, ziet hij geen reden om niet te gaan. Een tragisch verlies heeft ertoe geleid dat hij al weken bezig is om zijn verdriet in alcohol te verdrinken en deze verandering kan precies zijn wat hij nodig heeft.

Er lopen veel interessante mensen rond op het circusterrein, maar degene die eruit springt, is een meisje van zijn leeftijd dat voor iedereen een glimlach klaar heeft.

Terwijl haar aanwezigheid hem uit een donkere put trekt, lijkt zijn nabijheid het tegenovergestelde effect op haar te hebben.

Omslag Ave Cesaria

Ave Cesaria

Verschenen: januari 2018

Ave Cesaria gaat verder waar Circus Cesaria eindigde. In dit spannende tweede deel lees je verder over Emily en Noah, maar ook over Cesar en Marco. 

Kan Emily blijven wegrennen van haar problemen, of rent ze er juist naartoe?

Dit deel kan niet los gelezen worden en is het vervolg op Circus Cesaria. 

 

E-book omslag Voor altijd twintig

Voor altijd twintig

Verschenen: januari 2017

Als de twintigjarige Julia haar dode tweelingbroer vindt op de vloer van zijn slaapkamer in hun ouderlijk huis, staat haar wereld op zijn kop.

Zonder enige voortekenen heeft hij zelfmoord gepleegd en in haar zoektocht naar een verklaring vindt ze zichzelf op een spoor, starend naar de koplampen van een naderende trein. Voor haar staat een onbekende jongen, die hetzelfde doel lijkt te hebben.

Terwijl de twee elkaar beter leren kennen, probeert Julia de puzzelstukjes op zijn plaats te leggen om de enige vraag die haar vanaf dat moment bezighoudt te beantwoorden: waarom?

E-book omslag 55 tips

55 tips over schrijven en uitgeven

Verschenen: mei 2020

Wil jij een boek uitgeven maar zie je nog wat beren op de weg? Misschien heb je geen tijd, geen ideeën of weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Wellicht heb je al een manuscript liggen en wil je nu de volgende stappen zetten…

In dit boek vertel ik je waarom je het kan en hoe je het doet.

In 55 tips neem ik je mee in mijn ervaringen als zelfstandig auteur (of selfpubber, of indie-auteur, we hebben vele namen) en geef ik je niet alleen ideeën die je direct kunt toepassen, maar help ik je ook de juiste mindset te creëren om je door niets of niemand uit het veld te laten slaan.

omslag Het gras is groener

Het gras is groener

Verschenen: augustus 2020

Rosalie staat op het punt met haar vriend naar Frankrijk te vliegen voor een langverwachte vakantie. Op het vliegveld komt ze Facebookvriendin Daphne tegen. De twee hebben elkaar al jaren niet gesproken. Hebben ze nu überhaupt nog iets gemeen?

Een kort verhaal over dat ongemakkelijke moment van weerzien.

Omslag Voor altijd twintig

Voor altijd twintig

Als de twintigjarige Julia haar dode tweelingbroer vindt op de vloer van zijn slaapkamer in hun ouderlijk huis, staat haar wereld op zijn kop.

Zonder enige voortekenen heeft hij zelfmoord gepleegd en in haar zoektocht naar een verklaring vindt ze zichzelf op een spoor, starend naar de koplampen van een naderende trein. Voor haar staat een onbekende jongen, die hetzelfde doel lijkt te hebben.

Terwijl de twee elkaar beter leren kennen, probeert Julia de puzzelstukjes op hun plaats te leggen om de enige vraag die haar vanaf dat moment bezighoudt te beantwoorden: waarom?

Download nu gratis!

/ ( dd / mm )