E-book omslag 55 tips

Het laatste schooljaar

Verschenen: mei 2023

Elke dag gaat Stephanie met lood in haar schoenen naar school. Ze wordt er met de nek aangekeken en gepest, en eigenlijk kan ze dat niemand kwalijk nemen want ze verdient het, vindt ze. Als er een nieuwe jongen op school komt lijkt die zich niets van de roddels over haar aan te trekken. 

Lucas is net in Amsterdam komen wonen en is blij als hij Stephanie ontmoet, zijn nieuwe buurmeisje. Meteen een vriendin gemaakt! Maar de volgende dag op school gedraagt ze zich totaal anders en negeert ze hem. Hij probeert te vissen bij het vriendengroepje waarin hij op zijn eerste schooldag terechtkomt. Waarom lijkt de hele school haar te mijden? Als het tot een confrontatie komt tussen Stephanie en haar oude vrienden moet Lucas kiezen: gaat hij mee in wat iedereen over haar zegt of vertrouwt hij op zijn eigen instinct? 

E-book omslag 55 tips

Alissa & Benjamin

Verschenen: november 2022

Wat een routineklus leek te zijn loopt totaal uit de hand als agent Benjamin Westra Alissa Bastille tegenover zich krijgt. Dit is zeker niet het eerste het beste slachtoffer. Hij probeert grip te krijgen op de zaak: wat heeft ze allemaal meegemaakt en wie is deze vrouw eigenlijk?

Maar dan wordt het politiebureau overvallen. Met vooruitziende blik probeert Benjamin Alissa in veiligheid te brengen. Te beginnen met een ontsnapping uit de handen van de overvallers, en eindigend in een achtervolging door Europa.

Met wie heeft Alissa zich ingelaten? Kan Benjamin haar helpen? En kan hij voorkomen dat hij wordt meegezogen in de wereld van deze mysterieuze vrouw?

E-book omslag 55 tips

Hoe vijf minuten mijn leven veranderden

Vierdelige e-bookserie!
Verschenen: november 2021

Als de verlegen Sophia zingend gefilmd wordt op een moment van diepe rouw, is het hele land meteen in de ban van haar emotionele kracht. Kort daarna wordt haar semianonieme YouTubekanaal ontdekt en haar nieuwe fans zijn duidelijk in wat ze willen: meer.

Voor ze het goed en wel beseft, staat ze in de studio haar eerste album op te nemen. Daarvoor wordt een band ingehuurd, die Sophia ondersteunt tijdens haar muzikale uitingen. Hoewel ze het moeilijk vindt om zich open te stellen naar anderen, weet gitarist Vince keer op keer door haar stilte heen te breken.

E-book omslag 55 tips

Mag ik bij jou

Verschenen: augustus 2021

Amanda heeft haar leven goed op orde: ze werkt met plezier bij de makelaardij van haar vader en haar vriend Pepijn is perfect relatiemateriaal. Als ze hoort dat er in een lokale nachtclub een moord is gepleegd en de dader is ontkomen, staat dat dan ook ver van haar bed. Maar wanneer ze de opsporingsbeelden ziet, herkent ze hem meteen: Roan.

Van kindsaf waren ze beste vrienden – en meer – tot ze gingen studeren en elkaar uit het oog verloren. Als ze die avond haar appartement binnenstapt, blijkt ze niet alleen te zijn. Roan staat midden in haar woonkamer. Hij is onschuldig, zegt hij, en heeft een schuilplaats nodig.

Hoe kan ze nee zeggen tegen haar vroegere beste vriend?

E-book omslag 55 tips

Bewaak mijn hart

Verschenen: december 2021

Deze roman draait om de twintiger Noraly Winters. Haar leven is heel gewoon, een paar avonden per week werkt ze in haar favoriete café en daarnaast heeft ze een ‘volwassen’ baan bij een bank.

Het enige afwijkende: ze wordt overal gevolgd.

24/7 wordt ze beveiligd tegen de vijanden van haar vader, die opereert in het criminele circuit. Volgens zijn strikte instructies negeert ze haar beveiligers en bijna zou ze vergeten dat ze altijd in de gaten gehouden wordt.

Tot er een nieuwe persoonlijke beveiliger voor haar wordt ingeschakeld: Chris. Met zijn mysterieuze uitstraling en doordringende blik valt hij haar meteen op. En zij hem ook…

Noraly wil zo min mogelijk te maken hebben met haar vaders wereld, maar wat als ze Chris niet uit haar gedachten krijgt?

Omslag De actrice in mij

De actrice in mij

Verschenen: september 2019

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt.

Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De échte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn.

Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

Omslag Circus Cesaria

Circus Cesaria

Verschenen: april 2017

Als Noah een baan aangeboden krijgt bij een reizend circus, ziet hij geen reden om niet te gaan. Een tragisch verlies heeft ertoe geleid dat hij al weken bezig is om zijn verdriet in alcohol te verdrinken en deze verandering kan precies zijn wat hij nodig heeft.

Er lopen veel interessante mensen rond op het circusterrein, maar degene die eruit springt, is een meisje van zijn leeftijd dat voor iedereen een glimlach klaar heeft.

Terwijl haar aanwezigheid hem uit een donkere put trekt, lijkt zijn nabijheid het tegenovergestelde effect op haar te hebben.

Omslag Ave Cesaria

Ave Cesaria

Verschenen: januari 2018

Ave Cesaria gaat verder waar Circus Cesaria eindigde. In dit spannende tweede deel lees je verder over Emily en Noah, maar ook over Cesar en Marco. 

Kan Emily blijven wegrennen van haar problemen, of rent ze er juist naartoe?

Dit deel kan niet los gelezen worden en is het vervolg op Circus Cesaria. 

 

E-book omslag Voor altijd twintig

Voor altijd twintig

Verschenen: januari 2017

Als de twintigjarige Julia haar dode tweelingbroer vindt op de vloer van zijn slaapkamer in hun ouderlijk huis, staat haar wereld op zijn kop.

Zonder enige voortekenen heeft hij zelfmoord gepleegd en in haar zoektocht naar een verklaring vindt ze zichzelf op een spoor, starend naar de koplampen van een naderende trein. Voor haar staat een onbekende jongen, die hetzelfde doel lijkt te hebben.

Terwijl de twee elkaar beter leren kennen, probeert Julia de puzzelstukjes op zijn plaats te leggen om de enige vraag die haar vanaf dat moment bezighoudt te beantwoorden: waarom?

E-book omslag 55 tips

55 tips over schrijven en uitgeven

Verschenen: mei 2020

Wil jij een boek uitgeven maar zie je nog wat beren op de weg? Misschien heb je geen tijd, geen ideeën of weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Wellicht heb je al een manuscript liggen en wil je nu de volgende stappen zetten…

In dit boek vertel ik je waarom je het kan en hoe je het doet.

In 55 tips neem ik je mee in mijn ervaringen als zelfstandig auteur (of selfpubber, of indie-auteur, we hebben vele namen) en geef ik je niet alleen ideeën die je direct kunt toepassen, maar help ik je ook de juiste mindset te creëren om je door niets of niemand uit het veld te laten slaan.

omslag Het gras is groener

Het gras is groener

Verschenen: augustus 2020

Rosalie staat op het punt met haar vriend naar Frankrijk te vliegen voor een langverwachte vakantie. Op het vliegveld komt ze Facebookvriendin Daphne tegen. De twee hebben elkaar al jaren niet gesproken. Hebben ze nu überhaupt nog iets gemeen?

Een kort verhaal over dat ongemakkelijke moment van weerzien.

Omslag Voor altijd twintig

Voor altijd twintig

Als de twintigjarige Julia haar dode tweelingbroer vindt op de vloer van zijn slaapkamer in hun ouderlijk huis, staat haar wereld op zijn kop.

Zonder enige voortekenen heeft hij zelfmoord gepleegd en in haar zoektocht naar een verklaring vindt ze zichzelf op een spoor, starend naar de koplampen van een naderende trein. Voor haar staat een onbekende jongen, die hetzelfde doel lijkt te hebben.

Terwijl de twee elkaar beter leren kennen, probeert Julia de puzzelstukjes op hun plaats te leggen om de enige vraag die haar vanaf dat moment bezighoudt te beantwoorden: waarom?

Download nu gratis!

/ ( dd / mm )