Het was een heftige, heftige maand. Er is zoveel gebeurd. Ik ga het overzichtelijk voor jullie op een rijtje zetten, typend met een grote glimlach op m’n gezicht.

 

Circus Cesaria

Deze maand was het zover! Hoewel er veel gedoe was rondom de levering van de boeken en ik een aantal mensen meermaals moest mailen dat het boek toch nog weer iets later zou zijn, werden ze eind mei eindelijk bezorgd. Nadat ik de dozen een plekje had gegeven in mijn niet al te grote woonruimte, ben ik begonnen met het inpakken van de boeken die op de post moesten. Een hele uitdaging.

Het boek is beschikbaar bij alle grote kanalen (klik hier om door te klikken naar jouw favoriete verkoopkanaal) en tevens zijn er gesigneerde exemplaren beschikbaar. Deze kun je rechtstreeks bestellen bij mijn webshop! Deze opzetten is ook gebeurd in mei, dus joepie, nog iets bereikt.

 

Boekenblog

Het is je vast niet ontgaan, maar naast de blog die ik al bijhield, zullen er nu ook met regelmaat boekenblogs verschijnen! Hierin bespreek ik boeken die ik gelezen heb en hoewel een waardeoordeel onvermijdelijk is, zal het vooral gaan over mijn ervaringen met de boeken – over hoe ik het las en wat het boek met mij deed. Dat betekent ook dat ik niet over elk boek zal bloggen, want niet elk boek raakt me.

 

Recensies

Een ander hoogtepunt van mei vind ik toch wel de vele recensies die verschijnen van Circus Cesaria. Op Hebban, Goodreads, maar ook op vele boekenblogs. Benieuwd naar die recensies van andere boekenblogs? Kijk hier!

 

Niet schrijf-gerelateerd

Ik heb een baan! Ik had hem eigenlijk al, maar moest twee toetsen halen voordat ik kon beginnen. Deze toetsen heb ik begin juni gehaald. Ik ga aan de slag bij de ING op de afdeling Hypotheken. Joepie, meer geld om boeken uit te geven!

 

Ik ben ontzettend tevreden met deze start van mijn 27e levensjaar (ik werd 22 mei 26). Het was een leuke maand.