De maand maart bracht wat ontspanning en stress met zich mee. Het begon met een heerlijke vakantie, maar ik had ook wat studiegerelateerde tegenslagen en ben druk aan het werk geweest om te zorgen dat Circus Cesaria helemaal klaar is voor de release half april.

 

Marokko

First things first. Begin maart vertrok ik voor een week naar Marokko. Het was heerlijk om er even tussenuit te zijn en afgezien van een korte voedselvergiftiging was het een hele leuke week.  Ik heb nu al weer zin in volgende reizen. Het is werkelijk een verslaving…

 

Redactie

Een belangrijk item op de to-do lijst van maart was de redactie van Circus Cesaria. Lees in de blog van vorige week over mijn ervaringen met het redactieproces.

Het eindresultaat mag er zijn. Het is zo’n gek idee dat er straks een boek van mij op de markt zal zijn. Omdat ik het boek wilde laten verschijnen op wereldcircusdag, moest ik werken met strakke deadlines, maar gelukkig is het allemaal gelukt!

 

Voorbestellingen

Waar ik ook tijd aan heb besteed, is het klaarzetten van het boek bij alle grote verkoopkanalen. Het e-book is al op veel plekken te reserveren en ook het fysieke boek, dat vanaf 20 mei beschikbaar is, is te reserveren bij alle boekhandels en webshops. Zie de boekpagina voor de links naar alle relevante websites (Circus Cesaria).

 

Promotie

Ik heb veel voorbereidende promotionele activiteiten gedaan de afgelopen maand. Zo ben ik met Simone van The Black Sheep Indie naar het circus geweest. Om wat te filmen, ja, maar vooral voor het plezier! Het was ontzettend gezellig.

Ik heb een uitgebreide planning gemaakt voor de dag van verschijning, waarop ik een Facebook Circusfeestje geef. Wat dat is? Goede vraag. Like de Facebookpagina om de festiviteiten op 15 april niet te missen!

Tot slot heb ik nog een tijdje met een journalist van een krant aan de telefoon gehangen, maar wat er besproken is, houd ik nog even geheim 🙂