Juni. De maand waarin ik begon met een nieuwe baan en vooral bezig was met m’n ritme vinden. Inmiddels zit ik er weer goed in. Ik zag op tegen het typen van deze blog, want voor m’n gevoel had ik deze maand helemaal niet zo veel bereikt. Maar toen ging ik alles op een rijtje zetten…

 

Het hoogtepunt

Het hoogtepunt van de afgelopen maand was toch wel de start van mijn nieuwe baan en daarbij… het eerste salaris. Op Twitter deelde ik al hoe blij ik was met het eerste echte inkomen in máánden.

Ik ben niet alleen blij met deze ontwikkeling omdat ik mijn huur weer kan betalen (wat een hele fijne bijkomstigheid is), maar vooral omdat ik nu kan sparen voor het uitgeven van Ave Cesaria (wat niet gratis is). Eind van het jaar, jongens!

 

Een ingeving

Hoewel ik in de weekenden en avonden soms lekker lui op de bank heb gehangen en ik altijd liever productief ben, heb ik toch nog iets bereikt de afgelopen maand. Ik had geen idee wat voor omslag Ave Cesaria moest krijgen, maar toen kreeg ik een ingeving. En hoewel iemand anders mijn plannen nog moet kunnen uitvoeren, zie ik het in ieder geval voor me!

 

Een allesveranderende meeting

Eind juni had ik eindelijk weer afgesproken met Simone van The Black Sheep Indie. Tijdens onze eerste meeting raakten we niet uitgepraat en sindsdien zag ik er al weer naar uit om opnieuw af te spreken. Waar we vorige keer naar het circus gingen in Rotterdam, bezocht ik dit keer het exotische Heerlen. En het was magisch. Ik kan er maar één ding over zeggen: #secretproject.

 

Een lezersonderzoek met 2100 respondenten

Ik was in deze maand bezig met het afronden van mijn scriptie en een onderdeel daarvan was een onderzoek onder vele lezers. Tot mijn grote verbazing had ik binnen een dag al 2100 respondenten, wat maar weer bewijst dat de lezerscommunity een grote is, maar vooral een die betrokken is. Ik ben ontzettend dankbaar voor iedereen die het ingevuld heeft en om iets terug te doen, zullen er deze zomer een aantal blogposts verschijnen, waarin de resultaten uiteengezet worden.

 

Een zee aan recensies

Elke keer dat er een recensie van Circus Cesaria verschijnt, of dat iemand een berichtje naar me stuurt waarin ze me vertellen wat ze vonden van het boek… Dat doet me ontzettend veel goed. Binnenkort ga ik hier in een blog nog uitgebreider op in, maar voor nu wil ik alleen iedereen bedanken die het boek leest en de tijd neemt om me dat te laten weten.

 

O ja, en ik heb mijn eerste Bachelor binnen!

Oké, eigenlijk is de titel dus een leugen.

 

Hou de blog in de gaten, want op korte termijn volgt er een blog over de halfjaarlijkse doelen die ik voor mezelf gesteld had en hoe ik het daar vanaf heb gebracht.