Elke maand weer zie ik op tegen het terugblikken op de maand omdat het voelt alsof er weinig concrete vooruitgang is geweest, maar als ik dan ga nadenken over wat ik gedaan heb en het op een rijtje zet, realiseer ik me dat elke maand stiekem toch productief is geweest. Zo ook juli.

 

#secretproject

Ik ga er nog niets over vertellen, maar ik ben er in juli veel mee bezig geweest. Het zal niet lang meer duren voor we het aankondigen!

 

Drie zomerdoelen

Deze zomer bleef ik lekker in ons koude kikkerlandje en om dat te vieren, stelde ik drie doelen voor mezelf. Omdat ik soms poëtische fases heb, beginnen ze allemaal met de S.

Schrijven. Sporten. Sparen.

Dit kwam er op neer dat ik elke ochtend opstond om óf yoga te doen, óf hard te lopen, daarnaast elke week veertig uur gewerkt heb en in de avonden en weekenden achter m’n laptop kroop om aan Ave Cesaria te werken. Mijn doel was vooral om van alledrie een gewoonte te maken – en dat is gelukt!

 

Ave Cesaria

Speaking of… Ik kan jullie vertellen dat ik in juli grote stappen heb gezet met Ave Cesaria en de eerste versie is ver af. Ik ben echt ontzettend benieuwd wat jullie ervan zullen vinden.

 

Blogs

Misschien is het je opgevallen, of volg je me niet op de voet en heb je het totaal niet opgemerkt, maar de blogs bleven een tijdje achterwege – daarom is deze ook bijna een maand te laat. Enerzijds had dat te maken met een gebrek aan tijd en zin, maar we weten allemaal dat als mensen dat zeggen, het excuses zijn. De waarheid is dat mijn prioriteiten even elders lagen – namelijk bij de drie doelen. Maar nu Ave Cesaria bijna af is, verschuiven die prioriteiten weer enigszins en kunnen jullie de komende tijd weer regelmatige blogs verwachten!

 

Wat hebben jullie deze zomer gedaan?