Januari was een productieve maand. Hoewel ik niet zoveel heb geschreven als ik wilde, zijn er wel veel andere dingen gebeurd. In deze post zal ik kort toelichten waarom ik januari met een tevreden zucht afsluit.

Sunny Hill Books

Op 17 januari 2017 (17-01-2017… jammer dat ik niet tot februari heb gewacht) heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, onder de naam Sunny Hill Books.

Sunny-Hill-Books

Ik ben van mening dat als je zoiets als het uitgeven van je eigen boeken serieus aan wilt pakken, je moet beginnen met succes in gedachten. En aangezien ik niet stop tot ik succes heb (en dan nog steeds niet) was een inschrijving bij de Kamer van Koophandel voor mij een must. En gezien de BTW-voordelen, ben ik nu al blij dat ik het gedaan heb.
Bijkomend voordeel: een pasje van de Makro.

500 downloads

Toen ik begon met het verspreiden van mijn gratis e-book, Voor altijd twintig, had ik nooit gedacht dat er in een maand zoveel downloads zouden komen. Toen er dertig waren, stuurde ik een vriendin al een ontzettend enthousiast berichtje, maar dat er na een maand 500 downloads zouden zijn, had ik niet eens durven hopen. Ergens in de loop van de week kunnen jullie dan ook nog een winactie verwachten!

Er zijn recensies gekomen, mensen hebben het massaal gedeeld en de algehele respons was heel goed. Niet alleen heeft het me de hele maand januari doen glimlachen, ik ben er inmiddels nog meer van overtuigd dat ik doe wat ik moet doen. En daar ga ik nog wel even mee door.

Interviews

interview-the-black-sheep-indieIk ben in januari maar liefst twee keer geïnterviewd. Het eerste interview verscheen bij Nienkes Lifestyle en daar vertel ik hoe een verhaal bij mij ontstaat en waar ik m’n inspiratie vandaan tover.

Daarnaast ben ik een samenwerking gestart met Simone van The Black Sheep Indie. In april zal Circus Cesaria ook via haar website te koop zijn en om mij voor te stellen aan haar publiek, heeft ze me geïnterviewd. Hier vertel ik onder andere waarom ik besloten heb mijn eigen werk uit te geven en wat ik met mijn verhalen hoop te bereiken.

Naast al deze punten heb ik nog veel meer gedaan. Zo heb ik inmiddels een omslag voor Circus Cesaria, het boek dat in april uit zal komen. Tevens werk ik hard aan mijn businessplan en heb ik een aantal blogs geschreven voor The Black Sheep Indie.

Hoewel ik eind 2016 al het een en ander heb gedaan aan voorbereidend werk, was januari 2017 de eerste maand van het grote avontuur. Ik had niet eens durven hopen dat het zo voorspoedig zou verlopen en het geeft me des te meer zin in wat februari te brengen heeft!