In augustus stond Ave Cesaria centraal – hoewel dat eigenlijk al wel langer het geval is. Daarnaast ben ik productief geweest op hele andere gebieden dan gebruikelijk, namelijk: lezen!

Ave cesaria

Deze maand was het zover. De epiloog van Ave Cesaria was getypt en ik stuurde het verhaal naar mijn trouwe alpha-lezer. Dat is stap 5 van 1000 voor de daadwerkelijke publicatie. Zoals altijd las ze het manuscript hoofdstuk voor hoofdstuk en na elk hoofdstuk belden we en overviel ik haar met vragen en noteerde ik elk woord van haar antwoorden. Nu is het tijd voor de eerste herschrijfronde!

 

Blogs

In augustus maakte ik eindelijk tijd om weer blogs te schrijven. Hoewel ik altijd in m’n hoofd heb dat ik toch minstens een hele dag nodig heb om alles uit te typen en bij te werken, ging het verrassend veel sneller dan ik had verwacht en had ik binnen een paar uur blogs voor de komende weken. Wel heb ik vanwege deze kleine dip besloten om het te houden bij een keer per week, zodat ik goed vooruit kan plannen en ook tijdens een gebrek aan motivatie/inspiratie/tijd/zin/etc. elke week iets kan plaatsen.

 

Leesdoelen

Net als iedereen die een beetje fanatiek leest had ik een Goodreads Challenge gesteld voor mezelf, van 100 boeken dit jaar. Ik kwam op dit getal nadat ik ooit eens had geteld hoeveel boeken ik had gelezen sinds ik veel e-books ging lezen en dat lag ook rond de 100. Het leek me niet onrealistisch om mezelf ook voor dit jaar dat doel te stellen, maar het eerste half jaar ben ik meer bezig geweest met andere dingen (een boek uitgeven, afstuderen, werk zoeken, life…). De afgelopen weken ben ik echter bezig geweest met een inhaalslag en tot nu toe heb ik al vrij veel gelezen. Ik ben vrij optimistisch over het behalen van mijn gestelde doel!

 

Bekendmaking #secretproject

Het is zo ver! Afgelopen weekend hebben Simone en ik eindelijk bekend gemaakt waar we al een tijdje aan werken.

www.facebook.com/theindieawards

www.theindieawards.nl

 

 

.