April was een hele goede maand. Er is zoveel gebeurd. Het belangrijkste was natuurlijk de lancering van Circus Cesaria, maar ik heb ook in de krant gestaan en ik heb inmiddels een baan gevonden!

 

Lancering Circus Cesaria

Op 15 april heb ik het e-book gelanceerd middels een feestelijke viering op de Facebookpagina. Ik kan hier lang of kort over zijn, maar een uitgebreid verhaal is ook al te lezen in de blog van die week! Ik ben zelf in ieder geval tevreden met het resultaat.

 

In de krant

Als je zelf je boeken uitgeeft, betekent dat ook dat je zelf de promotie moet doen. Het is me in april gelukt om genoemd te worden in twee kranten!

Mijn persbericht werd gepubliceerd in Het Streekblad en er stond een kort interview met me in de Telegraaf – waarin ook Circus Cesaria genoemd werd.

 

BTW

Ik ben naast schrijfster inmiddels ook ondernemer. Het bedrijf Sunny Hill Books heeft een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en een BTW nummer. Het hebben van een BTW nummer betekent dat je elk kwartaal aangifte moet doen en nadat ik het boekhoudprogramma dat ik gebruik helemaal had uitgevogeld, was het doen van die aangifte een makkie. Nu hoop ik vooral dat ze het geld snel overmaken, want ik krijg nog wat terug!

(Ik heb het al te vaak genoemd, maar ik heb dus ook een pasje van de Makro, hihi #lifegoals)

 

Dayjob

Mijn realistische kijk op de zaken zorgde ervoor dat ik actief op zoek was naar werk, nu ik bijna klaar ben met mijn studies. De zoektocht was snel afgelopen en ik ga komende maand aan de slag bij de ING, als telefonisch hypotheekadviseur. Ja, dat is even wat anders dan schrijven!

Ik heb inmiddels de WFT basis behaald en ben nu hard aan het studeren voor WFT Hypothecair Krediet. (Twee diploma’s die ik nodig heb om aan de slag te mogen)

 

Zin in mei

In mei gaan er weer zoveel leuke dingen gebeuren. Niet alleen begin ik met mijn nieuwe baan, tevens komt het fysieke boek van Circus Cesaria uit en ik ben ook nog eens jarig!

Wat? Of er dan een winactie komt om het te vieren?

Of. Course.