Alissa & Benjamin

Wat een routineklus leek te zijn loopt totaal uit de hand als agent Benjamin Westra Alissa Bastille tegenover zich krijgt. Dit is zeker niet het eerste het beste slachtoffer. Hij probeert grip te krijgen op de zaak: wat heeft ze allemaal meegemaakt en wie is deze vrouw eigenlijk?

Maar dan wordt het politiebureau overvallen. Met vooruitziende blik probeert Benjamin Alissa in veiligheid te brengen. Te beginnen met een ontsnapping uit de handen van de overvallers, en eindigend in een achtervolging door Europa.

Met wie heeft Alissa zich ingelaten? Kan Benjamin haar helpen? En kan hij voorkomen dat hij wordt meegezogen in de wereld van deze mysterieuze vrouw?

ISBNs:

9789047206729 Aan de hand
9789047206743 Uit het oog 
9789047206767 In het hart

‘Hoe sneller u met ons samenwerkt, hoe eerder u hier weer weg bent. We proberen slechts te begrijpen wat er gebeurd is, en waarom, maar daarvoor hebben we antwoorden nodig. Van u. Ik beschuldig u nergens van, ik wil alleen weten wat er gebeurd is tussen u en meneer Buscetta.’

            ‘Ik ben niet achterlijk, agent…’ Ze zweeg even en trok haar wenkbrauwen omhoog.

            ‘Westra.’

            ‘Agent Westra. En ook niet onervaren. Ik weet precies wat er op dit moment gebeurt. In de kamer hiernaast zit Stefano zijn verhaal te doen en misschien is er zelfs iemand die het allemaal gezien heeft en die in geuren en kleuren vertelt wat er gebeurd is. Ze sturen de knappe jonge agent op mij af in de hoop dat u wat bij me los kunt krijgen omdat we ongeveer dezelfde leeftijd hebben, en misschien zelfs omdat u net komt kijken en uzelf nog moet bewijzen tegenover de rest, waardoor uw baas hoopt dat u harder zult werken dan uw collega’s. Wat er gebeurd is tussen Stefano en mij, is tussen Stefano en mij en dat blijft het ook. Als dat betekent dat jullie me een nacht moeten opsluiten, dan is dat zo.’

            Ze sprak kalm en beheerst, alsof ze de hele situatie onder controle had. Benjamin keek haar een moment zwijgend aan en stond toen op. Hij sloeg het dossier weer dicht, beseffend dat het op dat moment geen zin zou hebben verder te gaan en hopend dat ze na een nacht in de cel wat welwillender zou zijn. Hij wist dat hij nu niets uit haar ging krijgen, maar inmiddels was hij zelf ook erg nieuwsgierig geworden naar wat er gaande was. Hij voelde een vreemd soort fascinatie voor haar. Misschien kwam dat doordat ze eruitzag alsof ze een normaal leven had – net als Benjamin – maar dat was overduidelijk niet het geval.

Omslag De actrice in mij ebook

Deel 1: Aan de hand

Omslag De actrice in mij ebook

Deel 2: Uit het oog

Omslag De actrice in mij ebook

Deel 3: In het hart