Inspiratiesessie

Soms weet je het gewoon even niet meer.

We hebben allemaal wel eens van die dagen (weken, maanden…) waarop we even niet meer weten hoe we verder moeten. Misschien heeft dat te maken met de inhoud van je verhaal, je motivatie voor het schrijven, je plannen om je hele leven overhoop te gooien omdat je wilt leven van je passie…
Er zijn zoveel dingen waar ons brein helemaal op vast kan lopen en het enige wat je dan vaak nodig hebt is een goed gesprek.

Lange tijd kende ik helemaal niemand die ook schreef. Niemand in mijn omgeving had deze gekke hobby en ik kon mijn ei nergens kwijt zonder opgetrokken wenkbrauwen (of erger, schouders) te zien. Misschien is dat één van de redenen dat ik mijn schrijven tien jaar lang geheim heb gehouden.

Auteur Sanne Hillemans

Tijdens deze sessie kan ik je helpen met de volgende vraagstukken:

  • Problemen met je plot of verhaal
  • Gebrek aan tijd/motivatie
  • Wat te doen met je werk als het klaar is
  • Zoektocht naar mensen om mee samen te werken
  • Ideeën voor de promotie van je boek

Natuurlijk reiken mijn kennis en ervaring nog veel verder dan dat, dus ook andere onderwerpen zijn welkom. Twijfel je of ik je met iets specifieks kan helpen? Stuur me dan gerust even een email!

w

Inspiratiesessie

Een coachingsessie voor als je het even niet meer weet. Ik kan meedenken over je plot of personages, of je reis als auteur. Maar ook als je gewoon een goede dosis motivatie nodig hebt of je verhaal kwijt moet is dit de perfecte oplossing.

 €69,- voor 60 minuten

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Kies meteen jouw tijdslot

Eerst meer informatie?

13 + 3 =