JOUW VERHAAL BLIJFT JOUW VERHAAL

Sanne Hillemans schrijvend

Tot op de dag van vandaag kan ik me herinneren hoe moeilijk ik het vond om iemand te vinden om mee samen te werken voor mijn eerste boek. Je kunt er alles over lezen in deze blog. Ik was bang dat een redacteur alles zou willen veranderen, dat mijn verhaal niet meer van mij zou zijn en dat ik alleen maar te horen zou krijgen wat er allemaal fout is. Zelf heb ik al deze angsten gehad. Inmiddels heb ik honderden boeken gelezen en meerdere boeken geschreven en uitgegeven. Nu wil ik deze expertise gebruiken om jou te helpen met jouw verhaal.

Ik ga met je aan de slag om te ontdekken wat de sterke punten zijn in je schrijven/verhaal en aan welke aspecten je wellicht meer aandacht wilt besteden. Zo komt je verhaal beter tot zijn recht en heb je uiteindelijk een goed leesbaar geheel. Ik denk met je mee over de structuur van je verhaal, je personages, de geloofwaardigheid, en afhankelijk van welke dienst je kiest, ook je spelling en zinsopbouw.

Ik weet hoe moeilijk het is om je creativiteit te delen met de wereld en voordat je dat doet, wil je zeker weten dat je er alles aan hebt gedaan er het beste van te maken.

Daarbij kan ik je helpen.

Klik op één van de onderstaande diensten om er meer over te leren.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

w

Inspiratiesessie

Een coachingsessie voor als je het even niet meer weet. Ik kan meedenken over je plot of personages, of je reis als auteur. Maar ook als je gewoon een goede dosis motivatie nodig hebt of je verhaal kwijt moet is dit de perfecte oplossing.

 €129,- voor 60 minuten

Auteur Sanne Hillemans

Investeren in je boek is het beste wat je voor jezelf kan doen. En als je verder wil komen is Sanne echt een topper. Ze begrijpt hoe fictie werkt en kan snel de pijnpunten aanwijzen.

Robin Rozendal

Auteur

d

Schrijfcheck

Ik redigeer een deel van je verhaal en stuur je een rapport met tips, tricks en opmerkingen waar je zelf weer mee verder kunt.

€99,-
3000 woorden inbegrepen

h

Opmaak binnenwerk

Je ontvangt een drukklare PDF en e-book voor je boek, én het bewerkbare document zodat je makkelijk zelf nog aanpassingen kunt doen.

€320,-
voor de opmaak van een boek én e-book.

1-op-1 groeitraject

4 maanden met mij werken aan jouw schrijfskills?

In dit op maat gemaakte traject zorgen we dat jij een volgend niveau bereikt!

€1299,-

j

Vertalen

Een Engels manuscript uitgeven als Nederlandstalig boek?
Ik schrijf het voor je.

€0,05 per woord

“Als persklaarmaker weet Sanne precies de vinger op de zere plek te leggen, zonder uit de bocht te vliegen of haar eigen voorkeuren te laten prevaleren. Ze geeft bovendien hier en daar aan wat ze wél goed vindt in een manuscript of vertaling: erg fijn voor de auteurs en vertalers die haar werk onder ogen krijgen.”

Petra Kruijt

Redacteur, Zomer & Keuning

“Of Sanne ons kon helpen met de redactie, de opmaak, het binnenwerk, de omslag én de e-pub binnen 30 DAGEN? Geloof me als ik zeg dat Sanne écht hard heeft gewerkt en ook nog eens de beste prestaties heeft geleverd.

Wil je alles laten verzorgen door iemand die er echt verstand van heeft? Ga naar Sanne, want je zal niet teleurgesteld worden. Wij zijn ontzettend blij met wat zij voor ons gemaakt heeft.”

Femke Meijboom

Auteur

Ik verstuur iedere week een gratis schrijftip 

Wil jij een jaar lang iedere week op zaterdag een e-mail ontvangen met een korte schrijftip?

Vul dan je e-mailadres in.

  • Iedere zaterdagochtend een korte e-mail (minder dan twee minuten om te lezen).
  • Niet over marketing, niet over uitgeven, niet over boeken.
  • Puur over schrijven. Want alles begint bij een goed verhaal.

Schrijf je nu in om aanstaande zaterdag meteen de eerste tip te ontvangen. Je kunt je op ieder moment natuurlijk weer uitschrijven.

Meer informatie?

Op zoek naar de algemene voorwaarden? Die vind je hier.